Hello maa friends!

Tjenare! Har inte bloggat på ett tag för haft fullt upp sen har det hänt lite saker. Jaa men allt e väl som vanligt dåraa, men nu ska jag titta på tv sen göra klart min förbaskade läxa som jag aldrig blir klar med-.- . Have a good evening gott folk.

 


Aso vad ere med människor!!!

Okej allt jag verkar göra på den här bloggen är att klaga. Hahah men jag måste bara få ut mina aggressioner på ngt sätt. Jag klagar inte på mitt liv utan på människor som är sjukt jobbiga och iriterande-.- jag känner att den här mänskligheten stör mig och äcklar mig faktiskt , sättet människor behandlar varandra så ful! Kan man bara inte vara snäll mot alla och hjälpa varandra istället för att vars hjärtlösa idioter. Tack o hej !


I just need to say..

Jag måste bara säga att jag är så sjuuuukt stolt över mig själv!! Det finns saker i mitt liv som har fått mig att må dåligt, men de sakerna har också gjort mig starkare!! Jag har mål i mitt liv, jag har mina vänner och min familj och så klart Gud. Jag anser att det är det viktigaste i mitt liv just nu. Jag vet vart jag ska , vilka jag har och alltid haft med mig. Jag älskar de personerna som jag har i mitt liv på en nivå som inte går att sätta ord på. Im just so happpyy!!!


Sometimes love is not enough.

Hejsan mina damer och herrar. Jag slutar alldeles strax så det är riktigt sköönt! Ha en bra dag gott fooolk. Juste jag blir så sjukt irriterad när folk ska leka att de är bäst på allt de gör och att de tror att ALLT handlar om dom!!? Man ba vad tror dom egentligen?? Aja dont givaaa fuuukkk

 


Yes

Tjenaaare jag är på topp idag :D jag är på lektion nu okej det är inte direkt roligt men aja. Vi hörs senare alla fina.


Time to sleep

Jag har så många drömmar jag vill uppnå!!! Jag vill att de ska gå i uppfyllelse nuuuu!! Orkar inte vänta. Får l drömma om de i natt... Back to reality yees👍 min dag har vart toppen tränat pluggat. Nu ska jag lägga mig i sängen och DRÖMMA :) Godnatt sweetiies.


orkar inte hahha

jag blir så sjukt iriteraaad!!! ni vet när man inte gillar en person sen så skriver personen man inte gillar en status, som är heeeelt ointressant. Aso jag blier verkligen jätte iriterad o typ vill slå sönder skärmen hahah. orkar eeej
 

.


#

Hejsan jag kommer att blogga om allt möjligt! Detta kommer inte direk vara en vanlig blogg utan lite mer unik. Jag kommer skriva av mig, säga min åsikt, lägga upp mycket bilder , musik mm. Hoppas det låter intressant.

Freedom

jag tror att frihiet är en utav det viktigaste saker i livet, det är ett sätt att kunna leva sitt liv så som man vill, och inte bry sig eller gå efter vad andra är och tkr.